Gorka Nieto. / CD Bidasoa

Bada Huesca (13+14) 27: Montoya, Carmona (3), Tioumentsev (4), Pérez (3), Espinha, Luis, Marcelo (1), Benites (6), Gucek (1), Alonso, Sergio Pérez (3), Malo (2), Asier Nieto (3), Calvo (1), Pinto eta Argüillas.

Bidasoa Irun (12+17) 29: Ledo, Sierra, Cavero (1), Crowley (2), Racotea (5), Zabala (1), Gey-Emparan, Furundarena (1), Odriozola (1), Aginagalde, Serrano (3), Urruzola, De la Salud (7), Azkue (6), Nieto (1) eta Tesoriere (1).

Partzialak: 2-2, 5-4, 5-7, 8-10, 11-11, 13-12; 15-15, 18-18, 21-20, 24-24, 27-27, 27-29.

Epaileak: Yagüe Moros eta Peñaranda Ortega. Carmona, Benites, Pérez eta Gucek zigortu dituzte bi minutuz etxeko taldean; eta Julen Urruzola, Bidasoa Irunen aldetik.

Bestelakorik: Neguko lehen lagunartekoa, Huescako Palacio de los Deportes pabilioian ateak itxita jokatutakoa.

Bidasoa Irunek garaipena lortu du Huescan neguko geldialdiko lehen lagunartekoan (27-29). Jacobo Cuétarak entrenatzen duen talde bidasotarrak Artalekun lanera itzuli zirenetik egindako lana praktikan jartzeko aukera izan du Sacyr ASOBAL Ligako bosgarren sailkatuaren aurka.

Matheus da Silva (min hartuta), Rodrigo Salinas eta Nicolas Bonanno (Munduko txapelketan) deialditik kanpo, Cuétarak Gorka Nieto, Tao Gey-Emparan, Eneko Furundarena eta Julen Urruzola gazteak deitu ditu, eta minutuak eman ere eman dizkie. Sergio de la Salud (7 gol), Jon Azkue (6) eta Dan Racotea (5) izan dira goleatzaile nagusienak Bidasoa Irunen aldetik.

Talde irundarrak larunbatean Billèren izango du hurrengo hitzordua, etxeko klubaren aurka (17:00etan).